top of page

Køb Oxycodone 30 mg Piller Online

Oxy3.jpg

- 100 piller koster 1300 kr.
- 200 piller koster 2400 kr.
- 500 piller koster 5500 kr.

Beskrivelse

Oxycodon bruges til at lindre moderate til svære smerter. Det tilhører gruppen af lægemidler kaldet narkotiske analgetika (smertestillende medicin). Oxycodon virker på centralnervesystemet (CNS) for at lindre smerter.
Benzodiazepines. painkiller, anxiety.
Oxycodon-kapsler eller -tabletter med udvidet frigivelse bør ikke anvendes, hvis du har brug for smertestillende medicin i kun en kort periode, f.eks. Brug ikke dette lægemiddel til at lindre milde smerter eller i situationer, hvor ikke-narkotisk medicin er effektiv. Dette lægemiddel bør ikke anvendes til behandling af smerter, som du kun har én gang imellem eller "efter behov".

Når oxycodon bruges i lang tid, det kan blive vanedannende, forårsager mental eller fysisk afhængighed. Men, mennesker, der har fortsat smerte bør ikke lade frygten for afhængighed holde dem fra at bruge narkotika til at lindre deres smerte. Mental afhængighed (afhængighed) er ikke sandsynligt, at forekomme, når narkotika anvendes til dette formål. Fysisk afhængighed kan føre til abstinensbivirkninger, hvis behandlingen stoppes pludseligt. Men, alvorlige tilbagetrækning bivirkninger kan normalt forebygges ved gradvist at reducere dosis over en periode, før behandlingen er stoppet helt.

Køb Oxycodone 30 mg i Danmark

bottom of page