top of page

Køb Morfin Piller i Danmark

Morphine-30mg.jpg

- 100 piller koster 1300 kr.
- 200 piller koster 2800 kr.
- 500 piller koster 5500 kr.

Beskrivelse

Morfin tablet bruges til at lindre kortsigtede (akut) eller langsigtede (kroniske) moderat til svære smerter. Den forlængede kapsel og tabletten med udvidet frigivelse anvendes til behandling af smerter, der er alvorlige nok til at kræve daglig, langvarig opioidbehandling døgnet rundt, og når andre smertestillende lægemidler ikke fungerede godt nok eller ikke kan tolereres. Morfin tilhører gruppen af lægemidler kaldet narkotiske analgetika (smertestillende medicin). Det virker på centralnervesystemet (CNS) til at lindre smerter.

Morfin extended-release kapsler og extended-release tabletter bør ikke anvendes, hvis du har brug for smertestillende medicin for blot en kort tid, såsom når inddrive fra kirurgi. Brug ikke dette lægemiddel til at lindre milde smerter eller i situationer, hvor ikke-narkotisk medicin er effektiv. Dette lægemiddel bør ikke anvendes til behandling af smerter, som du kun har en gang imellem eller "efter behov".

Benzodiazepines. painkiller, anxiety.
Når morfin bruges i lang tid, kan det blive vanedannende, forårsager mental eller fysisk afhængighed. Men, mennesker, der har fortsat smerte bør ikke lade frygten for afhængighed holde dem fra at bruge narkotika til at lindre deres smerte. Mental afhængighed (afhængighed) er ikke sandsynligt, at forekomme, når narkotika anvendes til dette formål. Fysisk afhængighed kan føre til abstinensbivirkninger, hvis behandlingen stoppes pludseligt. Men, alvorlige tilbagetrækning bivirkninger kan normalt forebygges ved gradvist at reducere dosis over en periode, før behandlingen er stoppet helt.

 

Køb Morfin Piller i Danmark

bottom of page